Jump to content

Change Mode

Nforce3 250gb Motherboards


X_C
 Share

Recommended Posts

  • Replies 166
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

thx bro... I'll get you some Better OC's later this week...

Gonna try the multi at 10 and play around there... what are you setting your ram to? (you got DDR 3200 right?)

I tried it at 1:1 but found it a little unstable, so I opted for 5:4 at 250FSB
Link to comment
Share on other sites

her ya go.... 12x250 to start with 4 drives

had to set my cas to 3 for stability....

http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=D1999W7YYCRS1R87

12 x 250 = 3000mhz :yikes::lol:

 

edit: the most ive gotten is 11.5 x 240 with the ram at 1:1 with 10-3-3-2.5 timings and 2.75vdimm

 

http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=4YDC9WPQL7RS4L87 - pre-raid :shifty:

Edited by crossfire
Link to comment
Share on other sites

It's really odd, but I get better memory bandwidth as well as everything else when using dividers...

 

My current HTT is 342, my multi is 8 and my memory is running at 248.8mhz DDR. With this, I'm getting 3800+ mb/s bandwidth as opposed to HTT at 249, multi at 11 and memory running 1:1 at 249 DDR giving me 3700+ mb/s. Those each have the same timings. :shrug:

Link to comment
Share on other sites

It's really odd, but I get better memory bandwidth as well as everything else when using dividers...

 

My current HTT is 342, my multi is 8 and my memory is running at 248.8mhz DDR. With this, I'm getting 3800+ mb/s bandwidth as opposed to HTT at 249, multi at 11 and memory running 1:1 at 249 DDR giving me 3700+ mb/s. Those each have the same timings. :shrug:

Different multis yield different results.
Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Works well X_C, especially for us dummies! Don't think I'll be taking advice from ZYC tho'...

if i were you ,i will like to use SI3114 chip .

Gee I'm fairly computer illiterate, wonder if I could get a good paying job with a large corporation that makes mobo's and vid.cards?

:mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Hmmm, maybe thats why my raid scores sucked with my msi k8n neo4 platinum sli. 

 

Dang it!

Can you post an ATTO test? Or maybe a pit test? We can compare and see if it is the same problem..

 

Here's a pit test: http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=G7RDNWQDEKQSK0U6

 

And here's an atto test: http://x33.xanga.com/08487b0ad73359064895/b6986167.jpg

Edited by AdamMAXIS
Link to comment
Share on other sites

This is my latest test, I've RMA'ed the drives, but still have the motherboard, which I am RMAing after I receive my DFI lanparty ut nf4 sli-dr board.

 

http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=CTZ8NW1FRJQSQ0U6

 

and my typical ATTO score (highest I score is around 80mb write, and 110 read, but rarely):

 

http://zoneforums.com/torrey/Images/atto.jpg

Edited by TorreyIsLDS
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Create New...