Jump to content

PPD have dramatically dropped


Recommended Posts

Hi;

 

I normally take no notice of whats happening with FaH; it's installed, running so I leave well alone. But I have noticed the last couple of weeks that my PPD has dropped from around 14000 to 700? not sure if this is significant or not.

I have not changed any settings or touched anything (honest) and yet my client seems to be slowing down.

Link to comment
Share on other sites

nigsy, have you looked at the logs to see if there are any "hiccups"? I've been getting quite a few bad WU's on my Titan and after it reaches max re-tries it just trashes that WU and loads another...my output has been in jthe toilet lately too...

After that about all I can recommend is a fresh install of the F@H client like Guns suggested...

 

 

 

 

:geezer:

Link to comment
Share on other sites

I'll try a fresh install; it's completely down at the moment:

 

Can't reach server!!

*********************** Log Started 2016-05-31T08:34:41Z ***********************
08:34:41:************************* Folding@home Client *************************
08:34:41:    Website: http://folding.stanford.edu/
08:34:41:  Copyright: (c) 2009-2014 Stanford University
08:34:41:     Author: Joseph Coffland <joseph@cauldrondevelopment.com>
08:34:41:       Args: 
08:34:41:     Config: /home/nigsy/config.xml
08:34:41:******************************** Build ********************************
08:34:41:    Version: 7.4.4
08:34:41:       Date: Mar 4 2014
08:34:41:       Time: 12:01:17
08:34:41:    SVN Rev: 4130
08:34:41:     Branch: fah/trunk/client
08:34:41:   Compiler: GNU 4.1.2 20080704 (Red Hat 4.1.2-46)
08:34:41:    Options: -std=gnu++98 -O3 -funroll-loops -mfpmath=sse -ffast-math
08:34:41:             -fno-unsafe-math-optimizations -msse2
08:34:41:   Platform: linux2 2.6.18-164.11.1.el5
08:34:41:       Bits: 64
08:34:41:       Mode: Release
08:34:41:******************************* System ********************************
08:34:41:        CPU: AMD FX(tm)-8350 Eight-Core Processor
08:34:41:     CPU ID: AuthenticAMD Family 21 Model 2 Stepping 0
08:34:41:       CPUs: 8
08:34:41:     Memory: 7.82GiB
08:34:41:Free Memory: 5.23GiB
08:34:41:    Threads: POSIX_THREADS
08:34:41: OS Version: 4.1
08:34:41:Has Battery: false
08:34:41: On Battery: false
08:34:41: UTC Offset: 1
08:34:41:        PID: 6171
08:34:41:        CWD: /home/nigsy
08:34:41:         OS: Linux 4.1.21-14-default x86_64
08:34:41:    OS Arch: AMD64
08:34:41:       GPUs: 0
08:34:41:       CUDA: Not detected
08:34:41:***********************************************************************
08:34:41:<config>
08:34:41:  <!-- Network -->
08:34:41:  <proxy v=':8080'/>
08:34:41:
08:34:41:  <!-- User Information -->
08:34:41:  <passkey v='********************************'/>
08:34:41:  <team v='32035'/>
08:34:41:  <user v='nigsy'/>
08:34:41:
08:34:41:  <!-- Folding Slots -->
08:34:41:  <slot id='0' type='CPU'/>
08:34:41:</config>
08:34:41:Trying to access database...
08:34:41:Successfully acquired database lock
08:34:41:Enabled folding slot 00: READY cpu:7
08:34:42:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
08:34:43:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
08:34:43:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
08:34:44:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
08:34:44:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment
08:34:45:WU00:FS00:Connecting to 171.67.108.45:8080
08:34:45:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.67.108.45:8080': Empty work server assignment
08:34:45:WU00:FS00:Connecting to 171.64.65.35:80
08:34:46:WARNING:WU00:FS00:Failed to get assignment from '171.64.65.35:80': Empty work server assignment
08:34:46:ERROR:WU00:FS00:Exception: Could not get an assignment

Think there must be an issue at Stanfords end??!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

I had to set my cores at 6 or less....not sure if they've got that fixed yet or not but have no issues getting cpu units now. If it fails attempting to download next unit CPU:6 should fix it.

Edited by T.E.K.
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...