Jump to content
Sign in to follow this  
Earl-in-WA

How do I install PCMatic AdBlocker?

Recommended Posts

I have PCMatic installed on three computers, but the AdBlocker app only installed on one of my Chrome installations. How do I get it on the other two?

Share this post


Link to post
Share on other sites

The ad blocker is supposed to install at the same time as PC Matic. You can check and see if it just needs to be enabled, otherwise reinstalling PC Matic should get it on the machine.

 

To enable the ad blocker in Chrome, click on the three horizontal bars in the upper right corner, then click on More Tools>Extensions and put a check mark in the box to enable the PC Matic ad blocker. If the option is not there, then reinstalling PC Matic should add it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using Chrome v50.0.2661.94 m but When I select More Tools>Extensions, I see nothing to "enable the PC Matic Ad Blocker"

Share this post


Link to post
Share on other sites

I already have v 1.1.0.67 installed, does that mean the ad-blocker is also installed....is there anywhere I can go to make sure it is installed on my pc...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Check your add-ons in Chrome, if the add blocker is installed it should be there, at least it is in my Firefox...

 

 

 

 

:geezer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

On your browser, click menu .
Select More tools > Extensions.
Under the description of the extension, check Allow in incognito.

 

 

Nothing there?

 

 

 

 

:geezer:

Share this post


Link to post
Share on other sites

In my Version of Chrome which is, 50.0.2661.102 m, I see nothing related to "ad blocker"....What is the description of the extension, that I am supposed to be looking for???

Edited by Bayman

Share this post


Link to post
Share on other sites

I downloaded the file, reinstalled it, rebooted my computer and it still doesn't show up.....

 

Would appreciate it if you could post a pic of it....

 

 

Thanks

Edited by Bayman

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sure thing. It looks like this:

 

extensions.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

post-97689-0-62197700-1463427781_thumb.jpgI uninstalled it and reinstalled, rebooted etc....the version I now have is v1.1.0.69

 

Also attached is a screen shot....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thanks for your patience. I'm looking into this. it appears that something has happened to remove the adblocker from the installer. I'll get back to you when I find out what has gone wrong.

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 1/18/2020 at 7:08 AM, DaveWM said:

 

Will this work for I.E.?

Hola @DaveWM and :wpcm:

 Sorry for the delayed response here, but you should have received an email from our support team. If you don't see it in your inbox, please check your spam/trash folder as well. In the event you did not receive anything from us, please open a trouble ticket at https://www.pcmatic.com/support/

 

Tx 🤠

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...