Jump to content
Sign in to follow this  
Chris McKechnie

Computer fails to startup properly

Recommended Posts

Hi all!

 

So i've had an issue with my PC for some months now, and I can't really pinpoint what could be the issue.

 

Step 1: PC powers up, motherboard splash screen appears

Step 2: PC turns off

Step 3: Repeat Steps 1-2

 

Sometimes spamming the tab button to show the post BIOS startup message will avoid this, and then sometimes it does nothing, and SOMETIMES it will just startup correctly and load windows.

 

Now i'm not sure what the problem could be, I thought it was a hardware issue, but everything in the PC has been replaced and is brand new, so I ruled that out.

 

My specs are:

 

CPU: i7 2700

Mobo: Ggabyte GA-P67A-UD3-B3 Intel P67

RAM: Cosair Vengence 8gb CMZ8-1600C8 1600mhz

HDD: Agility3 SSD 256gb

PSU: Cosair Modular HX750W

GFX: Gigabyte 560Ti Super Overclocked

OS: Windows 7 Ultimate

Edited by Chris McKechnie

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi Chris, Welcome to the Pit :adios:

 

Remove anything that may be connected in your USB ports.

Printer perhaps?

Try it now.

Any change?

 

:) Y

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...