Jump to content

! Help bad image error!


brightzstarz

Recommended Posts

Hi, i've been having several problems in my com, which is running on windows xp sp3

 

1. Recently, it has been running slower than usual. If i switch my com on and leave it alone for a while, a blue error screen appears which says "A problem has been detected and windows has been shutdown to prevent damage to your computer"

 

2. I'm unable to start up malwarebytes. Everytime i try to start it up, a bad image msg occurs which says

"The application or DLL C:\WINDOWS\system32\MSVBVM.DLL is not a valid Windows image. Please check this against your installation diskette."

 

I have read through other forum threads and have tried methods such as SDfix and ComboFix. Unfortunately, they do not work and the problems persist. I am unable to use system restore, even in safe mode.

 

I have installed HijackThis but when i try to start the program, the same bad image error msg which comes up for malwarebytes appears.

 

I have run antivirus and antispyware checks but nothing turns up.

 

I am at a loss as to how to solve this problem. Please help.

 

Thanks.

Link to post
Share on other sites

Try this and see if it works

 

 

Please download exe_fix and save it to your desktop

 

Double click on exe_fix.com to run it.

 

Type the number 1 at the prompt and allow the tool to run.

 

 

NEXT**

uninstall malwarebytes, now download it again and when saving to desktop rename it

Rename it to brightzstarz.com (seriously) and see if it will run now.

 

 

Sounds like your going to need help in the HJT forum.

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...