Jump to content

[hwbot] AquaMark03 ranking


Recommended Posts

AquaMark03

 

AquaMark3 Download

 

Rules

Don't use multiple nicknames.

Only post scores belonging to you.

Use 1280x1024x32bit only.

Include a screenshot or a FutureMark CompareURL of the result.

 

Guidlines

Please format your scores as follows: [hwbot] score - system description [/hwbot]

Do not use abbreviations. eg. Intel Core 2 Duo E6600 is OK , 6600 is too short.

Format example of processor overclock: Core2 duo E6600 [email protected]

Format example of Videocard speed: Nvidia 8800GTX @ 660/990

Allowed score formats: "12345 marks" or "12345"

Do not use bold, italic, or hyperinks in your text layout for your system description.

 

Bot Info

Moderators: IntelGuy, Shogan191

 

Options:

PITSTOP HWBOT members

HW BOT Individual Hall of Fame

HB BOT Team Hall of Fame

 

Member Rankings

Link to post
Share on other sites

Well I figured it out! I went back to Hwbot to submit another O/C score and discovered I wasn't inserting quite enough info. They want you to upload an image and insert a verification URL. In FireFox when I looked at the webpage, there was an Hwbot image covering part of the required stuff, I went to Hwbot in IE (I HATE IE) and submitted the score....worked perfectly. Probably just my Firefox settings....this old man is gettin' old...higher res for these tired eyes..... :mrgreen:

 

:geezer:

Edited by caintry_boy
Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
  • 7 months later...
  • 1 year later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...