Jump to content
Sign in to follow this  
KRAM

SUPERAntiSpyware

Recommended Posts

rgsmile,

It seams you are good to go as far as SuperAntiSpyware is concerned. Sorry I did not respound faster in here, but work, real life, etc etc gets in the way of my "pit points"... :lol: let us know if you have any more problems.. :)

 

 

Wademan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm retired and have learned some patience, so rest assured that I realize the valuable help is well-worth waiting for.

 

Thanks again.

 

rgsmile

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm retired and have learned some patience, so rest assured that I realize the valuable help is well-worth waiting for.

Same here, OK I always hope for quick answers, especially on a time critical job, BUT, it's better to get the right answer than a wrong one no matter what speed it comes at, you just always hope it will be sooner rather than later lol.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I played around with SAS some more on my Virtual PC and it is a very good program. Problem is, I'm running out of malware to test it on. :lol: I guess that's a good sign, because the sites I get it from are being taken down.

Edited by Simonsells91

Share this post


Link to post
Share on other sites

The only thing I can think of is to elevate the Administrator and permissions. Try that and then turn UAC back on (Elevated admin will have to have a password, which I'm sure you know)

 

Sorry to bring this back up again, but I've just got around to messing with the other system and tried your suggestion and it works :clap:

I enabled the admin account as per your suggestion (passworded afterwards), I installed this program as per normal except I did it from within the admin account, went into the other account and it didn't load, so I went into WinPatrol and added it to the start up list and rebooted, went into the account and low and behold it loaded, and NO nag screen :rocks::banana2:

Thanks for the suggestion, it's great to know there's a way round this issue. :bubbly::Rose:

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am glad 8210GUY you got all that sorted out. :tup: I hope you can now enjoy the superb SAS scanner..

:)

 

Wademan

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have used it for sometime now, the only issue I had with it on the vista system was the annoying nag screen every time I booted, but thanks to Jacee's thought I was able to overcome that. :mrgreen:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...