Jump to content

Change Mode

Recommended Posts

i have an asus k8v-mx m/b and a powercolor ati radeon 256mb 128 bit graphics card ---the problem is the m/b only shows 1x,2x & 4x agp in the bios and the card is 8x -- i have done the latest bios updates but to no avail -- have i missed something in the installation ???

Link to post
Share on other sites

i have an asus k8v-mx m/b and a powercolor ati radeon 256mb 128 bit graphics card ---the problem is the m/b only shows 1x,2x & 4x agp in the bios and the card is 8x -- i have done the latest bios updates but to no avail -- have i missed something in the installation ???

 

The AGP 8X option in the BIOS appears only when you install an AGP 8X graphics card.

Link to post
Share on other sites

the m/b is an asus kbv-mx and the graphics card is a powercolor ati radeon 9250 256mb 128 bit 8x agp

i have had them both for about a year and have only just noticed the agp reading is wrong

both the m/b and agp card have got the latest updates

Link to post
Share on other sites

Ive never had that problem but I have memory sticks not being read correctly because of dust or improper seating inside the mobo.

 

So you could try taking the card out blowing out inside the contact and run your fingers along the contact on the card itself and see if that helps.

 

Just make sure you turn off everything and ground yourself by touching the powersupply before you put your hands in there.

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...