Jump to content

Change Mode

Optimize not working anymore


Guest Gary Jones

Recommended Posts

Guest Gary Jones

When I first bought the product I was truly amazed at the awesome results. My system went from crawling to lightening speed. My browser load was taking a minute or so, but was almost instantaneous after running Optimize. Now it's no better. My browser is back to taking a minute or so to load up and everything is running brutally slow. Optimize returns no results of anything wrong, but it's not speeding anything up now. What's up?

Link to post
Share on other sites

:wp:

 

If you selected the connection type as broadband "Safe" from the first screen, please select broadband "Max" and run the program again to see if there is improvement.

 

Have you run any spyware or adware scans lately to eliminate the possibility of being infected?

Link to post
Share on other sites
  • 3 weeks later...

:wp:

 

If you are on dialup, there may not be a way to improve your connection through software.

 

If you selected the connection type as broadband "Safe" from the first screen, please select broadband "Max" and run the program again to see if there is improvement. If not, to undo the changes Optimize made to your system, open the program and put a dot by 'restore system settings' and then run the program again.

 

If there is no improvement from using Optimize, please use our customer service page to obtain a refund:

http://www.pcpitstop.com/store/service.asp

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...