Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'video'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 4 results

  1. Can anyone recommend a video downloader to download and watch Youtube videos? I'm using Windows XP.
  2. Hi all I bought a SZ77R5 Small Form Factor Shuttle PC less than 2 years ago and about 3 weeks ago it stopped booting up (or showing any video at all) and I can’t hear a POST either. I have taken both of my Solid State Drive’s out and plugged them into my other desktop and they are still working fine and the data is safe but going back to the shuttle, I still got nothing on screen. Since then I have taken my ram out of slot 1 altogether and put the ram from slot 2 into slot 1 (8GB Corsair Vengeance.) Still I get nothing – no video or POST – just a blank screen. I have tried the video output to
  3. Hello!! Visit to learn how to create online videos! Learn how to use Screenr and Windows Live Movie Maker for one of the easiest ways to capture a screencast and edit it, all without installing any extra software! Includes detailed step-by-step instructions on how to create a Screenr account, record, publish, and much more! http://www.youtube.com/watch?v=d4JpG4Qkn5o&feature=player_embedded
  4. Hey crew I am back with a problem that is not necessarily a huge deal, but mainly annoying. I am using my fiancee's older Compaq Presario PC. AMD Sempron 3100+, 2 GB Memory, 60 GB Hardrive, and a secondary hardrive. All the rest of the hardware is factory except for addition of a wireless card and adding more memory to make it 2 gigabytes. Yes I am using onboard video, but this hasnt been a problem in the past. I am running Windows XP Service Pack 2. Cant install three due to the rolling boot issue that is known for this model, (and yes it will do it). Anyways, main problem is this.
×
×
  • Create New...