Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'vid probs in 12.3'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 1 result

  1. Yes, the Grand Poobah has decreed it, so it's my own thread about my own problem. Here it is: I'm a stupid idiot. How do I know this? Because three times now I have tried to upgrade (ha, freakin, ha) Suse 12.2 to 12.3. Every time, I lose the full screen functionality of any vids. This is what I beg of the Pit to help me with. How can I restore full vid capabality on this box, or go back to 12.2 without freaking kernel panic making me start all over again from my 12.1 ISO disc. That is a real hemorrhoid. I've vowed to never return to Redmond, but I will thrust my head straight through my moni
×
×
  • Create New...