Jump to content

Change Mode

Search the Community

Showing results for tags 'pROBLEM'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 3 results

  1. Yesterday I decided to build my PC, just to get the feel of building one. I figured I mind as well start a budget build for experience, and an overall decent computer. After building it and turning it on, I was greeted with five fast beeps. I realized there was a problem, so I checked what those must have meant. After, searching, I realized it meant there was a Cpu error, I don't know how to fix this issue. I have already reseated the cpu, checked to see if its pins were bent, but now I am out of ideas. Not sure if it matters,but I am using a A-10 6800K processor from AMD and a FM2-A55M-E33 from MSI. Please help, I am lost on this one...
  2. So I mentioned that I have a Linux box that has a hard time keeping up with Folding@home task because when I came back to the house the other day, the machine was OFF, completely. But every other day when the machine is on, the machine turns off for no reason. Not to mention that it's running not quite as headless because it's connected through an S-Video jack to my tube TV. The other day I had just changed the CMOS battery, and the hard drive since it started doing the "click of death" thing. It's running off a power strip independant from the main tower CPU, which has the 550w PSU. The machine has a 400w PSU in it, and it also has a Radeon HD-4350 card inside. Should I look at my power setup and see what's going wrong, because something in the case is pulling down voltages and shutting the machine off. Maybe something along the lines on the same circuit, because every time it shuts down, the LCD screen up here glitches for a split second. Right, speaking of shutting off, how do I get Ubuntu 14.04 to turn off when you press the Power button?
  3. Pc matic gets as far as security than says has problem computing with server w\than just freezes also CAN'T GET WINDOWS UPDATE TO UPDATE VISTA COMPUTER
×
×
  • Create New...