Jump to content

Change Mode

Search the Community

Showing results for tags 'driver'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 1 result

  1. Okay, so I have a very annoying problem, should be an easy fix, but I'm not sure what to do. I've literally tried researching and fixing this for about 12 hours over a three-day span. I have an Afterglow Universal Wireless Gaming Headset. I had Windows 7 on my PC for about two days now. The problem started in Windows 7, I've been thinking about upgrading to Windows 8 for about a week now, so long story short. I installed Windows 8 just to see if I liked it, and in hopes that it would fix the problem with my headset. It didn't. I still have Windows 8 and wiped Windows 7 off my HDD.
×
×
  • Create New...