Jump to content

Change Mode

Search the Community

Showing results for tags 'dll'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 1 result

  1. Hi all. I am having a problem with the following error message at bootup: "There was a problem starting C:PROGRA~264UNIN~1.DLL" I was sort of counting on it being some adware/spyware or a virus of some sort but that doesn't seem to be the case. I ran CCleaner, SuperAntiSpyware and Malware bytes along with running my WebRoot. I took some things off but I am still getting the error. I googled it to not much avail. There was literally like one good article on it and that didn't help. If anyone has any suggestions I would certainly appreciate it. Thanks. PS. I am running windows 7, 64 bit FYI
×
×
  • Create New...