Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dlan'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:


TechExpress Link:

Found 1 result

  1. I’ve just purchase dLAN DLAN 500 WIFI kit to replace my old Devolo dLAN 85 plug. The dLAN 500 kits (plugs) work well for surfing / streaming from the internet etc but will not work with my WD My Cloud network drive they simply will not stream the video media files using WIFI on my portable devices i.e iPad they just buffer, even my old dLAN 85 plug streamed the media content without any issues, so it can’t be a speed issue, actually the new plugs show better speed performance than the old dLAN 85 plug. The dLAN 500 does stream from my WD My Cloud network drive when using the Ethernet port without any issues to my Smart TV but just buffers when trying from WIFI to any device. Any ideas, surely it’s a setting issue somewhere, as the speed is OK, perhaps a compatibility issue. I wouldn't have bought the new kit but I had the need for more than one plug. I’d appreciate any advice.
×
×
  • Create New...