Jump to content

Change Mode

Search the Community

Showing results for tags 'Just started this one week ag'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 1 result

  1. Hi, My computer is only a couple months old, am still getting used to the windows 8.1, just this past week and a half, I've noticed that most of the sites I click on now will show a blank page, I wait a few minutes and they appear. It was suggested that I redo internet explorer and so I did but it did not help, I'm not understanding why this is happening, pc-matic has been working great, but it is not recognizing the problem I mentioned, can any one give me a hand, I'm lost with this new windows 8.1 , I have 64 bit., I use it for personal use at my home, please let me know if there is a solution, thank you...........
×
×
  • Create New...