Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Internet Connections'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 1 result

  1. Hey, New here, Sorry If this is in the wrong spot. This morning i go to turn my computer on to find out that i had no internet, 8 hours later of trying and i havent made an inch of progress. My computer is the only one in the house without internet both wirelessly and wired. I've rebooted the computer numerous times, rebooted the modem and router, tested 3 different ethernet cables, tried reconnecting wirelessly many different times, ran a hardware diagnostics through the f12 menu when the computer boots, and it says everything is all good, yet it still says that there is no internet connectionm. Someone plz help me because im completely out of ideas. These are the system specs that i know i have, My machine is a Dell Studio XPS 8100 which uses... An intel I7 2.93 Ghz(i think) Nvidia Geforce GTX 660 Ti 16 Gb of DDR3 Ram and thats all i remember off the top of my head, but it should all be stock parts.
×
×
  • Create New...