Jump to content

Change Mode

Search the Community

Showing results for tags 'Error'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.
  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • PC Matic Site
    • Information Desk
    • OverDrive Test or AutoFix Problems
    • PC Matic's Paid Products
    • Site Feedback
    • Tech Talk
  • Community
    • Networking, Email, and Internet Connections
    • Viruses, Spyware, Adware
    • User to User Help
    • Tips 'n' Tricks
    • Post Your Pit Test Results
    • Linux
    • Custom PCs, case mods, overclocking
    • Smart Phones and Hand-held Devices
    • Games and Gear
    • Distributed Computing Teams
    • General Discussions

Calendars

There are no results to display.


Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


System Specifications:

Found 4 results

  1. In my emails detailing the final results of the scan, data fragmentation was always drastically reduced. Recently, data fragmentation (both data and total) remains the same and isn't reduced. Why isn't it reducing it and how can I fix it?
  2. Yesterday morning, my wife sat down at her desk and saw nothing but a bad image error window for an application. Computer had apparently rebooted overnight and in trying to x/close the window, wouldn't allow this, had to click on OK and that just presented a similar window for a different program - this happened over and over again, many times, apparently for every program that was trying to launch on startup. Searched and searched on another PC for what this might be - was finally able to run AVG which found something (I can't recall what) but indicated it couldn't be repaired/healed. Ende
  3. 10:51:01:WU01:FS00:Sending unit results: id:01 state:SEND error:NO_ERROR project:7083 run:0 clone:43 gen:0 core:0xa4 unit:0x000000000001329c546e6731a256bb4c 10:51:02:WU01:FS00:Uploading 4.51MiB to 129.74.246.143 10:51:02:WU01:FS00:Connecting to 129.74.246.143:8080 10:51:23:WARNING:WU01:FS00:WorkServer connection failed on port 8080 trying 80 10:51:23:WU01:FS00:Connecting to 129.74.246.143:80 10:51:23:WU01:FS00:Upload 1.38% 10:52:59:WU01:FS00:Upload 2.77% 10:52:59:WARNING:WU01:FS00:Exception: Failed to send results to work server: Transfer failed 10:52:59:WU01:FS00:Sending unit
  4. It used to be that when I wanted to show emphasis on something, I added color tags to something. But now it just plain ol' shows them in plain view!
×
×
  • Create New...