Jump to content

MOMBO

Members
  • Content Count

    41
  • Joined

  • Last visited

About MOMBO

  • Rank
    Member
  1. Hello my friend,,done the clean,,here r the results,,,it wiped all my restore points,,created a new 1... --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- # DelFix v10.8 - Logfile created 28/09/2014 at 20:49:08 # Updated 29/07/2014 by Xplode # Username : Owner - MAD # Operating System : Microsoft Windows XP Service Pack 3 (32 bits) ~ Removing disinfection tools ... Deleted : C:\FRST Deleted : HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder\Start Menu2\Programs\HijackThis Deleted : HKLM\SOFTWARE\OldT
  2. Ok will do,,,xp runs great,,,funny I have to stop that (instup.exe)avast process when I connect,,,I don't notice that on win 8 though,,I like avast ,I been a user of it for 8 yrs,,my win 8 system is excellent,I got a pretty rigged up gaming machine and win 8 loves it...I just can't get my sister off it,,,do you need a date?...haahehe!!!...Thanks for your help again,,,!!! I will run this tonight,,,
  3. Hello Dakeyras!Ok I/m back on my xp sys,,,I ran PCloud,,the results below,,, 1> 1 malware $ pups found--(reg entries 2)--0 files 2> 12 unknown files $ suspicious policies--(reg entries 10) 2 files 3> 2 system cleaning---570 files ---45 mb ---------------------------------------------------------------------------- Unknown. FILE: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\CDUDF_XP.SYS to be deleted. Unknown. REGKEY: HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\cdudf_xp. Key to be deleted. Unknown. FILE: C:\WINDOWS\SYSTEM32\DRIVERS\PWD_2K.SYS to be deleted. Unknown. REGKEY: HKLM\SYSTEM\CurrentContr
  4. Hello!!!!OK Will try it all out,,,Ur a real surgeon,,my xp sys is doing great now,,freed up 44% cpu,and networking ,,,I see the results on my c drive now,I did'nt even know this ,,maybe it;s time to get some new drives for it,,,there pretty old....Thx my friend!!!!
  5. Found the fix for this ,,,had to disable self defense in avast,then stop the running task,,,all is good now.....
  6. Found my problem,,,A.V.A.S.T.....(((instup.exe))),,,this starts up when i connect to the internet after a min,,i watched my task mgr when i connected a this thing starts up ....i goog this and im not the only 1 with problems with it...i might hav2 change my av soon...
  7. Hello Dakeyras! Ok I done all that,starts much faster now, here are the log files,,I still get the transmit going,,I notice my tv taskbutton is not there anymore,,I'm sure I can set it up again though..no big deal... ========================================================= All processes killed ========== COMMANDS ========== Restore point Set: OTL Restore Point ========== OTL ========== Registry value HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run\\ deleted successfully. File oft XML Parser for Java file://C:\WINDOWS\Java\classes\xmldso.cab not found. Starting removal of Ac
  8. I notice that after I connect to the internet after about a min or so my pointer changes to the hour glass and then transmit starts on my modem,I see the activity kick on the taskbar modem icon...somthing starts up after a min when I connect....usally it would be Avast updating itself but that usally stops after a few min...do you notice anything it can be?somtimes it stops but it's been on more then it's off,,this happens with no browser open yet...
  9. Hello Dakeyras!!Yes I did disable those in Security Center settings,,I ran all 3 programs...did what you said,,,here are the OTL logs reports ,,found 3 startup programs I disabled,,,I still get some transmit going on somtimes,but everything runs great,,internet is fast for a 56 14yr old modem,,I looked at my networking utillzation processes and I see still something is using up 30%,,but not all the time,Thanks for your help on this. ------------------------------------------------------------------------------------------------- OTL logfile created on: 9/24/2014 8:38:13 PM - Run 1 OTL by Old
  10. Hello again Dakeyras!!!,,I done the scan,,,did not find anything,,the xp sys is running really great,,the transmitting has stopped also,I had some running task and I stopped them,,, I think that's all it was,,,anyway please take a look at the log file...and thanks again for all your time. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Malwarebytes Anti-Malware www.malwarebytes.org Scan Date: 9/24/2014 Scan Time: 10:17:56 AM Logfile: MBLOG.txt Administrator: Yes Version: 2.00.2.1012 Malware Database: v2014.03.04.09 Root
  11. Yep found out that Avast deleted FRST.exe on xp system,it's all in Avast quarantine,,,Is this file safe???I find there are tools to remove it from your system...will just downloading that file do any changes to a system??I downloaded with my win 8 system and I hope it did not do any damage to it,,I did not run it I just downed it,,I really don't want to mess around with the win 8 sys since my sister uses it all the time...now I'm doing a file search with xp to locate FRST.exe and it's found in my windows prefetch folder...I'm downloading MB Now so I will run this tonight....
  12. Hello Dakeyras!!!! Why does FRST.exe keep disappearing off my drive,,I copied it from usb to my xp sys now it's gone...why? its the only file that does that...and I cant get to http://www.mcshield.net/,,,this putter won't go there,,,maybe the site is down,,I don't Know...can u check the link???or maybe somwhere else I can get the file..
  13. ur right,,I'm not thinking normal,,,anyway I downed the file onto win 8 1st then put the usb in xp,I did not switch back yet,but I'm glad you warned me about that cause now I won't plug it in my win 8 til I know what's up,,looks like avast is creating sys restore points which I never seen before,,I don't know if thats from avast settings or it's protecting itself,my win xp system stopped activity again and all is normal,,the machine is fast it's not bogged down at all,I hope it's just a setting somwhere..I will do it on xp 1st til I get the results and there good..
  14. Dam thing is running again,,,won't let me dowload FRST.exe.keeps cutting off.dam s--t,,,freaking me out here,I had to down FRST.exe with my new putter to usb drive,I then tried to copy from usb to the ol putter and it won't even copy it,so I ran the tool from the usb drive,and it worked,,weird stuff,, ------------------------------------------------------ Additional scan result of Farbar Recovery Scan Tool (x86) Version: 21-09-2014 01 Ran by Owner at 2014-09-23 11:14:29 Running from H:\xp Boot Mode: Normal ========================================================== ==================== Secu
  15. OK I'm back on my ol sys,,,here are the aswMBR:logs ---------------------------------------------------------------------------- aswMBR version 1.0.1.2041 Copyright© 2014 AVAST Software Run date: 2014-09-23 10:28:52 ----------------------------- 10:28:52.203 OS Version: Windows 5.1.2600 Service Pack 3 10:28:52.203 Number of processors: 1 586 0x204 10:28:52.203 ComputerName: MAD UserName: 10:28:53.171 Initialize success 10:28:53.171 VM: initialized successfully 10:28:53.187 VM: outdated driver version ! 10:28:56.312 AVAST engine defs: 14031900 10:29:51.015 Disk 0 (boot
×
×
  • Create New...