Jump to content

Change Mode

lugnut

Advanced Member
  • Content Count

    818
  • Joined

  • Last visited

About lugnut

  • Rank
    Advanced Member

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Indiana

Previous Fields

  1. I seen it just sent one in (and is recorded on the FAH site for 2,100 (or so)... My wife keeps shutting the dang thing down at night..as it is kind of loud (6 133 cfm fans running full speed ) but I cant hear it.. Wish I can lock it.. But I know I have done more than 2 cpu wu's.. is from Extremes website..( they only update every three hours. Im guessing) From FAH Website.. But as I look through the EOC log it only shows 1 other 2000+ wu.. Hmm time to go digging. Edit: As I should be way ahead of the number 110 spot right now..Especially if there is only 34 members folding!
  2. Finally something kicked in as it is doing steps in 4 or 5 minutes now.. Obviously when I am messing around that takes some cycles away it takes a couple minutes more. Although it seems it is not sending my gpu WU's in?
  3. When your pc is saying you dont have enough memory (in this case) I think it is talking about RAM.. Does it say hard drive space or "Memory"? If it says memory then it means Ram..Will have to shut down some running programs through ctrl+alt+del... When you open task manager (ctrl, alt, del) how much ram does it say you have and how much is being used? It can also be talking about Virtual Memory or your page file (swap file)...Let us know how much ram you have installed and what OS you are runnin!
  4. If your going to go with one of those, why not get a 5750? ST 5750 Edit: NM seen you need a one slot card.
  5. think it is there server?? As it still will not connect. It sent in my last WU but it has been down now for 2 hours! Edit 4 hours
  6. Tried that and keep getting the same thing.. Here is the log
  7. Well now got a new problem! It keeps trying to attempt to get work but will not get it! Both gpu and cmp folding are attempting to get WU's at the same time. Do I need to shut one down?
  8. But those 920's run hot dont they? Ya running at about 7 minutes a step instead of 13!
  9. I had to do some "cooling fixins" and forgot to run it when I turned the pc back on As far as the run command.. I got it from the instructions at the FAH website.. but everything is running great today!! Wish I could bring that cpu temp down a bit but at 4ghz thats descent!
  10. Aha.. Finally got the SMP working... Now I should be putting some points up there.. My problem was I was not running it from the "run" command. I thought just clicking the icon started it
  11. Yes TX.... I still cannot get my vmare to restart! Am going to uninstall it now and re-do it..
  12. try this fix... 1. Click Start, and then click My Computer. 2. Click Folder Options on the Tools menu. 3. Click the View tab. 4. Click Show hidden files and folders under Hidden files and folders.
  13. here is there drivers... http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...GetDown=false#1 It is not in your device manager anymore?? Hmm
  14. Sorry mine is as boring as watching... well put in your own metaphor! I like to click 20 times to get to where I want to go
×
×
  • Create New...