Jump to content

tonyg

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About tonyg

  • Rank
    New Member

Previous Fields

  • System Specifications:
    Dell pentium1.65 ghz,1024 mb ram, HD 60 gig, Seagate EXT HD 300gig, LG DVDRW, CDRW, ZIPDR 250,3.5 floppy
  1. hey pskelley Sorry, new member not familiar with site operations and protocols. I thought that it was wise to work with the same advisor to resolve computer issues. I appreciate all your help. error message>>>Runtime error Program... m files\logetec\MobilePhone suit\mobile phone suit.exe R 6025 Pure virtual function call error message>>>Unable to establishconnection W\server Http SYSTEMBOOT HIDEPLAYER Thanks
  2. Hey pskelley, My computer is running faster, booting still slow. Iam going to remove some programs from start menu and see what happens. After restarting the computer I have been getting runtime error message that says Program... mfiles \logitec\mobile phone suite\ R6025 pure virtual function call. What could be causing the problem. Also had a strange occurance while trying to open AOL Icoulnot open the program and at the bottom in hidden icons there was an Aol icon for aol 7.0, I am using version 9.0. Ihad to reboot the computer to acess AOL 9.0. This occurring since the clean up process.
  3. Hey pskelley I have a Bluetooth Logitech keyboard and mouse and when the computer was booting up and I tried to use F8 or any other key they are not active until the blue screen comes up. Where can I get info to fix this problem? Is there a better defrag program than MS Defrag Sys tool? Thanks tonyg
  4. Hey pskelley How are you, busy I would guess. I followed your instructions, however when I ran the scans and went through all the processes I did not have my back up seagate exterrnal drive booted up and running. Do I have to go through the process again for this drive. I never included this drive in the diagnostic process. What a duuuumb move!!!! What should I do? The good news is that the computer seems to be running faster, booting up is still slow. You suggested that I remove some programs from start>control panel> two of the programs GMT & Run:[optimum online netguide, we
  5. Hey pskelley I really appreciate your help. I ran the combofix scan but I forgot to turn off Norton 360, I don't know if the results are affected or whether I should run combofix again after turning off Norton 360. I have sent the resulting logs for hijack this and combofix. Let me know if I should run the scans over again. Sorry for the error. Thanks ComboFix 08-09-05.09 - default 2008-09-08 16:22:01.1 - FAT32x86 Microsoft Windows XP Home Edition 5.1.2600.2.1252.1.1033.18.518 [GMT -4:00] Running from: C:\Documents and Settings\default\Desktop\ComboFix.exe Command switches used :: C
  6. Hi I am a new member and I hope I am in the right place to get help with my problem My PC runs very slow and takes a long time to reboot. I would appreciate any help in fixing my problem. Thanks Tony Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 9:39:25 AM, on 9/3/2008 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16705) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\
×
×
  • Create New...