Jump to content

lilman2008

Members
  • Content Count

    52
  • Joined

  • Last visited

About lilman2008

  • Rank
    Member
  1. Here is my Malwarebytes log. Its looks like it found nothing. The Spybot I think may have got rid of it. Does this mean that it's completely gone or could some of it still be hid on the pc? Thank you Juliet for the help. It's very much appreciated Malwarebytes Anti-Malware www.malwarebytes.org Scan Date: 1/31/2017 Scan Time: 2:05 PM Logfile: Administrator: Yes Version: 2.2.1.1043 Malware Database: v2017.01.31.07 Rootkit Database: v2016.11.20.01 License: Trial Malware Protection: Enabled Malicious Website Protection: Enabled Self-protection: Disabled OS: Windows 10 CPU: x64 File System: NTFS
  2. Sorry for the delay. Work has been keeping me busy. I ran a Spybot scan and here is the log. Search results from Spybot - Search & Destroy 1/26/2017 9:29:26 PM Scan took 00:16:22. 33 items found. Macromedia.FlashPlayer.Cookies: [sBI $1EF45977] Text file (File, nothing done) C:\Users\Brenda\AppData\Roaming\Macromedia\Flash Player\#SharedObjects\4DADK68K\#AppContainer\c.paypal.com\PayPalLSO.sol Category=Tracks ThreatLevel=2 Weblink=http://forums.spybot.info/forumdisplay.php?54 Properties.size=93 Properties.md5=5EB1DA6BAAB3ADBD5876A86F312AFB7D Properties.filedate=1484823
  3. I ran AdwCleaner and cleaned off what it found. The computer still pops the warning up when I up up internet explorer. What do I need to do next? I pasted the Adware file below. # AdwCleaner v6.042 - Logfile created 26/01/2017 at 18:25:52 # Updated on 06/01/2017 by Malwarebytes # Database : 2017-01-26.2 [server] # Operating System : Windows 10 Home (X64) # Username : Brenda - DESKTOP-4GFF5MU # Running from : C:\Users\Brenda\Desktop\AdwCleaner.exe # Mode: Scan # Support : https://www.malwarebytes.com/support ***** [ Services ] ***** No malicious services found. ***** [ Folders
  4. Hello everyone, I bought my mom a new computer for Christmas. It is a dell Alienware R3 with windows 10. She has already got a virus on it. She is running Avast but when I scan it doesn't notice it. When she tries to browse the internet she gets a pop up that says ERROR# 36588a61648ef29 with a guy talking in the background telling her to call a number to fix the issue. The voice also mentions ERROR# 268d3. I can't even open a browser with out this popping up. How do I get all this mess off the pc? Thx for the help in adance
  5. Thanks for the help Juliet. Here are the results from the scans you asked for AdwCleaner # AdwCleaner v3.311 - Report created 03/10/2014 at 10:55:07 # Updated 30/09/2014 by Xplode # Operating System : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 (32 bits) # Username : jessica - JESSICA-PC # Running from : C:\Users\jessica\Desktop\AdwCleaner.exe # Option : Clean ***** [ Services ] ***** ***** [ Files / Folders ] ***** Folder Deleted : C:\ProgramData\Babylon Folder Deleted : C:\ProgramData\Premium Folder Deleted : C:\ProgramData\GoldenCoupon Folder Deleted : C:\ProgramData\SaallesMaaggnn
  6. I've been getting a bunch of pop ups. its getting pretty bad as to i can hardly even get on the internet and the pop ups want let me close the web pages. I've scanned and cleaned the system several times with malware bytes and ccleaner but the pop ups always come back. plz help me remove this from my system.
  7. Thanks for the help man. I did everything you said but still want open up a web page this thing is driving me crazy lol
  8. Also when I check my internet connection it shows I identified network and then a red x in between internet
  9. I did everything just as you said except I didn't see a "use the following address" to put a dot beside of. When I rebooted still no internet and everything I changed had gone away and the dot was back to obtain an IP address automatically
  10. I did forget I have a ps3 hard wired to the modem/router and it connects just fine. Just neither computer
  11. Neither computer will connect to the internet. Only wireless devices will connect. My router/modem is an all in one unit. The make and model is a Sagem Fast 1704 Windstream
  12. Thanks for the help sorry it took so long for me to get back to you. I scanned my computer and everything came back clean. I reset the router and checked the connections and still no internet. Here are the following things you asked for Physical address: 00-1c-25-5e-8d-11 DHCP enabled: Yes IPV4 Address: 192.168.254.1<preferred> Default Gateway: 192.168.254.254
  13. My computer just recently started not connecting to the internet. I haven't changed anything so I don't know what caused this. The computer is e machine windows 7. It is hard wired straight to the modem/router. All other devices work for but the are all connected by wifi. I don't have another computer to hard wire to the router to test. I tried to restore the computer to a date before the problem started but it's still not connecting. I'm lost any help would be appreciated
  14. Thanks for all the help. I think the computer was just old and slow. I gave the computer to my cousin. All she planned on doing with it was typing her college papers with it. It should be fine for that. Thanks again for all the help
  15. is there anyrhing else i can do or is the computer just old and slow
×
×
  • Create New...