Jump to content

Rkiesz

Members
  • Content Count

    154
  • Joined

  • Last visited

About Rkiesz

  • Rank
    Member

Profile Information

  • Gender
    Male

Previous Fields

  • TechExpress Link:
    http://www.pcpitstop.com/betapit/sec.asp?conid=25904907
  • Teams:
    Nothing Selected
  1. Sorry for all the post new to this screenshot thing??
  2. Think I may have other problems that may affect the backup situation. These are a few screenshots of errors at startup. first one is Windows startup error. Next one is error file blocked by SUper Shield at start. Could this be my problem,if so how do I fix? This is getting thick LOL! Rkiesz
  3. This is the PcMatic restore point register of me trying scan and fix to register, notice that only 1 registered in Win 10 that is the one at 9:26am.
  4. test> this is the one scan the I got to register then any further scans would not post to windows 10
  5. IntelGuy, Thanks for your help. I did as you suggested and when I did the PcMatic/remove.all command the PcMatric screen launched I don't think I got Activex request then. Then I whent to the windows\downloadedprogramfiles and opened it , there were no files there it was empty. I tried the first operation again remove.all option and this time I did get the Activex request. I followed it and did another scan it did not create a file backup. I did try scanning several times and once it did make a backup in the restore file, so I immedatly did another PcMatic scan and fix this time it did not make a backup in the windows 10 backup??? Have tried several times and it is still broken? Guess I will just keep on trying and hope something pops up? Any other help is appreciated! I can try to post screenshots think I have to be signed into forum to post a screenshot in real time? Thanks Rkiesz
  6. Hey , Well I am back again, Don't know what is happening but I have the same problem again. Reinstalling Pc Matic again did the trick and it worked for a while then suddenly stopped updating the windows 10 registry files after scanning and running fixes. I tried several times to remove and reinstall PcMatic as Admin. with no luck fixing the Problem? I would like to try to do the Active X control fix that IntelGuy mentioned maybe that will fix it once and for good? Please if anybody can assist with this I will appreciate the help. For anyone new reading this sorry I did not state the problem please read above for details. All help is much appreciated. Rkiesz
  7. Thanks for the reply IntelGuy. I did as you advised Kudos to you "problem solved". It didn't work on the first scan but did the second scan. Now that I think about it what happened is on this new laptop the first thing I did was to download PcMatic and scan, later I found that system restore was not turned on in Win 10 so I did that,guess PcMatic never found Win 10 restore file because it was not activated? Thanks again IntelGuy and kudos to the others who helped, you guys are the best! Have been Evergreen member from the beginning of PcMatic and you guys have always had the answers. Thanks all Rkiesz
  8. Since I do not know how to do a screen post I will try to explain again, if I am still not clear I would appreciate your help to make screen post. i appreciate your willingness to help. I will not include anything on Ccleaner as it only accesses and shows your windows restore points, First, what is normal to me is on my Win 7 PC when I do a PcMatic scan and run the fixes it will create a registry restore file and place it in Win 7 system restore so if I go to system restore I can use it as a restore point. It also creates the same restore file in the Pc Matic Options/system restore. Now on my new HP Probook Laptop Win 10 Pro x64 when I run a PcMatic scan and run the fixes I get a registry restore backup file in the PcMatic Options/system restore. I do not get this file posted into my Win 10 restore backup ? How do I get this backup file to post into the Win 10 backup file? Once I can get these backups to post into Win 10 Backup then I can access them in Ccleaner. Thanks for your help and again I appreciate your willingness to help If I am still not clear please guide me how to post screenshots. rkiesz
  9. Thanks for your reply Y kawika I tried your fix and did not work. If I can try to better explain, on my Windows 7 PC when I run Pc Matic it will show up in Ccleaner in the Tools/system restore list. I think what happens is that Pc Matic puts the restore backup into Windows 7 and then Ccleaner reads it and I can manage from there. I can make a system restore point in Windows 10 and it will show up in Ccleaner where I can manage it , but when I run a Pc Matic scan it does not place the system restore into Windows 10 thus Ccleaner will not recognize it. I guess I need to be able to point the Pc Matic system restore backup to Windows 10 backup file, at this point I do not know where it is going. Hope this further explains without confusing. Thanks again for the help! rkiesz
  10. Hi I just got a new laptop Win 10 Pro 64bit. When I run Pc Matic on it it will not save the optimizined system restore point to Ccleaner? In my Win 7 PC,s it is automatic and I can manage them all from Ccleaner . Can anyone direct me how to point Pc Matic system restore to Win10 restore points so I can manage them in Ccleaner. I seem to be missing something here. All help is appreciated. Thanks in advance. RKiesz Sorry for double post
  11. Hum? My results are opposite 6% overdrive test and 23% when run from desktop/ Can you please explain. Still trying to find and figure out how to post with Tech Express. Thanks
  12. I am having same problem today. Any ideas no how to fix? Seems pitstop is doing automatic scans while PC is on. Just can't get pitstop test to run from PC??? please help. first ever this has happened after using PC Pitstop for over 8 years now??
×
×
  • Create New...