Jump to content

Change Mode

Tonezorz

Members
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About Tonezorz

  • Rank
    New Member
  1. Heatsink? Just the stock one that came with it.
  2. You really sure I should go through all that? I had the same temp results with the thermal pad that came on the heatsink, and I followed the instructions for the arctic silver perfectly. Place small amount, 3/4 of a BB, lower heatsink straight down and mount.
  3. Installed all the missing drivers and whatnot with no result. http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=RDE80W4NTQCS001R = Updated Test Results So what should I do?!
  4. Ok, ran the rest again with what I thought was the fix for that, but thats just the soundblaster that doesnt have its drivers installed. I'll do that tomorrow and see if it clears anything up. If it does, that'l top the list for stupidest problem causer ever-ever, at least in my book.
  5. Hehe I built it last weekend, but no there is no dust, the side pannel is off, and there is 1 rear unblocked 12cm exhaust fan. Cables are all well routed and out of the way. Re-linked test results above to see if that link works, works for me :/ I'm assuming since the cpu didn't show up in the sensor section of that program that means the sensors bad?
  6. Everest Sensor Data: Field Value Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627THF (ISA 290h) GPU Sensor Type National LM63 (ATI-I2C 4Ch) Temperatures GPU 37 °C (99 °F) GPU Ambient 39 °C (102 °F) Seagate ST380817AS 34 °C (93 °F) Voltage Values CPU Core 1.44 V Aux 3.23 V +3.3 V 3.30 V +5 V 4.87 V +12 V 10.82 V +5 V Standby 5.03 V VBAT Battery 2.90 V Debug Info F FF FF FF Debug Info T 208 208 208 Debug Info V 99 CA CE B5 A9 1A 28 (01) Nothiny about the cpu temp :/ Test Results: http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=RDE80W4NTQCSNW1R
  7. Ok, apparently the post didn't show up? I'll try again: Hello, long time reader first time poster. (Forgot my old login :/) I bring you a wierd cpu temperature problem. System specs: Windows XP Pro SP2 AMD Athlon 64 3200 + Venice core, with a supposed 1mb L2cash. running at 2.01 ghz. Aopen nCK804a-LFS Socket 939 Link 1 gig (2x 512) DDR PC3200 A-Data Ram Seagate Baracuda 7200 RPM 80 gig Powercolor Radeon x850 XT 256mb Soundblaster Live! 24-bit Antec Smartpower 2.0 450W PSU First, I say supposed 1mb l2 cash because it sais that nowhere except newegg where I bought it
×
×
  • Create New...