Jump to content

Change Mode

Btuvi

Advanced Member
  • Content Count

    364
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Btuvi

  1. A friend opened an email that established a porn site that pops up each time he goes online using firefox. The page that appears looks like a newspaper with the heading Pornotribune.com. In the address bar it says "Deep Throat movie download" or something like that. I checked internet connection and it still says www.google. I used the porn address bar to try and research a solution but had no luck. Any thoughts or help appreciated. Thanks.
  2. I just ran a test and got the same results SUBOPTIMAL INTERNET PERFORMANCE and am, according to test, still configured for dial up. Test results below: http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=QLYBTWU0FRGS3V39 TCP Window Size reads 0.0000faf0 (64240) Now what?
  3. I did as you suggested and it worked. Thanks. Now one more question. Since this was supposed to make an adjustment to set me up with broadband instead of dial up what actual changes will I notice?
  4. I did that. Which is what gave me the (410076) tacked on at the end. What am I missing? After writing the above I went back and checked again. Value shows 64240 and hexidecimal is checked. I checked decimal and value changed to 410076 and I clicked OK. Then I checked again and it had reverted to 64240 with hexidecimal checked - so I checked decimal again. The end result is always the same. I end up with TCP Window Size REG_DWORD 0x00064240 (410176) in the right hand column. What think you? And, by the way, thanks for sticking with this.
  5. TCP Window Size REG_DWORD 0x00064240 (410176)
  6. latest test results - problem remains http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=QLYBTWU0FRGSW1X9
  7. I checked TCP Window size which was properly set. Re-set it just to make sure and retested again. Same report so I checked again and TCP Window size is properly set. Below is latest test. Surely someone must have some idea why I am getting Suboptimal Internet Performance report - and I wish you would tell me. http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=QLYBTWU0FRGSVMX9
  8. Below is test result. http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=QLYBTWU0FRGSVMX9 I have changed the default reading on suboptimal internet performance and checked to insure that it is changed and tested several times. I always get the same result. Testing says I am using default which is primarily designed for dial up. I have cable. Also, no matter what I do testing tells me that things are set up to record internet passwords. I have specifically set things not to do that and can see no evidence that this is being done. Any thoughts appreciated.
  9. Mark, After reviewing this thread and your advice I find it difficult to understand what led you to believe that I was even reasonably competent to follow your directions. Uninstall sound devices? Yes, I know. It's simple. Just go to the uninstall sound devices place. On the plus side I surprised myself and, though not normally one to toot my own horn, must tell you that I muddled through, managed to follow directions, and I now have sound. Hooray for me. I suppose you are due some minor thanks. After all you did stick with me and were kind enough not to poke fun. So - th
  10. Thanks for advice. I checked and found that original adjustment did not take. I made adjustment again, checked, it did take, tested, got same results, checked again and this time it showed that it had taken. Test results are below. http://pcpitstop.com/betapit/sec.asp?conid=20268253 I really don't understand this. Supposedly I'm set for dial up when I should be set for cable. However, getting on line is damn near instant and always has been. If that has anything to do with what we're talking about. Except for the lack of sound computer appears to work great yet I have Xs in a
  11. I would like to try new download you suggested however when I went to site it said "Download" in green but nothing happens when I click on it. What am I doing wrong.
  12. Thanks, Mark. However, I downloaded and unzipped file and, though I can get video (I always could) I still do not have sound. Everest says that I have no sound card which is not true. Any other suggestions. Or maybe dxdiag said no sound card. Something said it.
  13. latest results http://www.pcpitstop.com/betapit/sec.asp?conid=20263792
  14. This is what appears in my address bar under summary for overdrive test. http://www.pcpitstop.com/betapit/sec.asp?conid=20263792
  15. More test results. Someone please comment. http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/Summary...?conid=20251150
  16. Here are test results - I think. http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/Summary...?conid=20251150 By the by - I have downloaded and run everest but cannot figure out how to transfer info to this page.
  17. I ran overdrive test but cannot figure out how to pass along test results. Easy enough with old test but can't see it with overdrive.
  18. Oh, here are test results. http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=QLYBTWU0FRGSCGE9
  19. Sub 0ptimal internet (connection?) Says I'm configured for dial up and recommended changes. I made changes and rebooted and retested. Results were the same. What is this all about? Thanks
  20. MSI Mainboard (Micro ATX) I see some other numbers Part #G11-CB00136 kmam - L (601-6734-O40) Hope this tells you something.
  21. I understand how to download. I don't understand what to download. When I go to downloads at realtek it lists hot downloads and uses the word codecs. I don't understand what it is I need to download - and feel foolish not grasping it. Would you mind being more specific?
  22. How do I reinstall realtek? I've been to download site but cannot figure out exactly what I'm supposed to download. Thanks for help.
  23. I haven't used my desktop lately but the last time I used it I had sound. I have some vague memory of uninstalling Realtek and wonder if that might have anything to do with it. Any ideas of why sound is missing or what steps to take to make it work would be appreciated.
  24. Thanks for the opinions, fellows.
×
×
  • Create New...