Jump to content

Nitrate

Advanced Member
  • Content Count

    422
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Nitrate

  1. memory voltage - 2.1v (tried increasing) cpu voltage - 1.325 (tried increasing) Northbridge voltage - (cant remember but i tried increasing also) memory @ 800mhz unlinked (tried linked 1:1 - wont boot) memory timings - 4 4 4 15 P.S I have managed to get into windows but ran orthos and has detected stability errors.
  2. so theres no way of getting past 2.6, ive also tried setting memory to linked 1:1 and it doesnt even boot. I think ive tried pretty much everything.
  3. is it possible to get a higher score? I remember back in the days I used to do something to the display settings or tweak something to get a higher score - cant remember what to though.
  4. ive also tried highering the NB voltage and memory voltage.
  5. my system freezes at the post screen/asus screen when i set it to 2.8ghz on stock voltage.
  6. pc specs: Intel core 2 duo E6300 overclocked @ 2.6ghz (thermaltake bigtyp 120 cooler) OCZ 2gb DDR2 Platinum revision 2 dual channel kit (800mhz 4 - 4 - 4 - 15) Asus P5N-E Sli ready Motherboard Nvidia 9600GT 512mb graphics card Corsair TX650watt power supply 250gb sata hard drive DVD-RW My score: http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=TQSETWHJTVGSH0D9 let me know what you think
  7. It already has ACPI in the name
  8. yep that option is already set to "Shut down" (when I press the power button)
  9. No, not using vista, using XP Also I dont have the APM tab at the top of my power options.
  10. Hello, For some reason when I try shutting down my pc, it wont turn off. The screen turns off as if the system is off but I can still hear the pc fan's spinning and the light that shows the pc is on. Any ideas? Thanks,
  11. good choice going with the amd 64, prices have dropped dramatically!
  12. I can see, without being a hijack this expert, you have a lot of junk on there!
  13. i thought crucial is high end memory, just because i chose the value, so what lol. also asus are a good brand of mobos, at least i think they are, arent they?
  14. heres the link to the website im thinking of buying from... http://tinyurl.com/mug3o
  15. crucial memory, asus motherboards, not sure about psu makes - probably akasa, intel or amd dual cores, western digital hard drives, not sure about the other brands of parts that are used.
  16. Can someone tell me if the parts used on Pc Special ist are reliable, fast, and good enough? Or are they just crappy parts that dell or pcworld use? I hope this isn't advertising, if it is im sorry, it isn't my website by the way. **EDIT** hmm for some reason i cant post the name nevermind the link lol. Sorry.
  17. im not too sure what u mean javey, if i was in your position i would definitly do a format.
  18. go to start>run>type in msconfig> go to startup tab, make sure zero config is ticked then save settings and reboot. The zero config should like zdconfig or something. Look for keywords and you should find it. Hope this helps.
  19. yes it disconnects at night time, but it only disconnects once.
  20. thanks for that useful information guys!
  21. yes, ive tried updating the firmware, and reported to my isp which i did say i had done in my first post
  22. Hi, I hope you can help me. I have always had a disconnection issue for a while now, my ISP is AOL, and i live in the uk. My internet connection disconnects every day at night around 6-9pm. Before it was every day at 8pm. I am on a router and it disconnects all the computers, not just one. It is very annoying when on teamspeak as i get the error message - "connection timed out". My router is a netgear dg834g and i have some ports open for a program called fshost i am hosting. I have formatted all my computers, scanned for viruses, spyware, turned on firewalls, then went through i period of turning all security off, didnt make a difference. I even tried 5 new routers (to see if the router was faulty). I have asked AOL to do line tests about 30 or 40 times, they never found a problem with the line. Although i did go through a period one time when i wasn't getting disconnected (either that or i didnt notice it). My connection comes straight back on when i disconnect however. I hope you can help me, this would help me so much. As i have been trying to track the problem for about a year or 2 now. Test results of one of my computers (the one thats connected directly to router with ethernet): http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?id=V41PPW13WNJSG0TC Regards,
  23. i have already got a router also i have just tried with McAfee and im not getting as many alerts however im still getting quite a lot through.
  24. well the ports that im getting from where the hackers are accessing to are not the same ones as the ones i have opened
×
×
  • Create New...