Jump to content

Change Mode

dragnmastr85

Anti-Spyware Brigade
  • Posts

    1,427
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dragnmastr85

  1. Download winrar and have that handle your zip files. Go into folder options and change the association of zip files to something other than windows native program. That thing is a mess and for whatever reason your browser is saying "Open" instead of "Save" and then windows is handling thatrequest and giving you the temp file. Try downloading the zip files from a different browser and see if it still auto-opens them. That should give you an idea of where the problems are occurring.
  2. Come on guys Ive been seeing people pop in and out of here all day can I get some help
  3. Well my screenshot shows whats using the cpu and network. Theres no doubt about it that its lsass and its a virus. My question is how do I get rid of it.
  4. well its more like 3 minutes into being booted now. please tell me what should I do?
  5. Not sure when this started but about after 15 minutes of system uptime a second lsass is in task manager that uses up bandwidth enough so that I can use anything at all net based and also gives cpu full load. take a look.
  6. sure could use one of those. 2 months and I can! (legally)
  7. it seems to me like your just trying to rip people off. your like those car repair shops that eff up one thing while fixing another just to get you back. I teach my clients what the programs do always. And if they are truly novice they will come back to you everytime just because you were honest with them. I always tell my clients I hope its the last time I have to see them because I want thier comp to work. dont cheat people. all they need to do is find a site like this or go to a comp help site and they will realize what youve been doing. computer maintenence should not cost an arm and a leg. repair and virus removal should cost a bit more. if you have a client that doesnt want to run their own stuff give them a discount to come every month. I go to a medical center every week and charge 20 each week to do routine maintenence. If it werent a business I charge 10 or so because I know that this is steady income. BE AFFORDABLE AND HONEST!
  8. When I build comps for people I usually give programs to them for free. I put them all in a folder called weekly checkup on the desktop. I give them freeware stuff. I wouldnt recommend openly giving away programs that only allow you to use one license. Use freeware stuff and burn the installation setups on a cd to carry with you. I use avg, registry doesnt need defrag, xp optimizes memory on its own, if your talking about high speed internet weaks I use cablenut, registry once again doesnt really bog the system down, diskeeper lite for defrag, ad aware and spybot. I honestly think its a bit over priced. I would install those programs for someone and tell them to run them one at a time once a week. The most I would charge for such a service would be 50.
  9. motorola v360 I tried a mono and a stereo from radioshack. can you point out the adapter I need
  10. Ive asked less computer related questions and gotten further maybe Ill post on a few other message boards. thanks
  11. go to the bios and try not allowing it to be booted from in the boot phase
  12. there are quite a few boot disks out there that can take care of admin passwords. Just google around for administrator windows password reset or something similar. the one I use is free. I dont know the legalities of posting such things so good luck.
  13. 12 views and no ideas at all?
  14. This prob isnt the place for this but I figure someone might know. I have a cell phone that has an mp3 player built in. I have the one gig microsd card filled and it plays fine through the speaker phone. the 3/32 mini audio plug that you use for headsets and whatnot is supposed to be what you can use for headphones. I bought 2 different types of 3/32 to 1/8 adapters and niether worked. Sound comes out when I plug it in halfway though. I assume this is because the phone give one channel of sound. What can I do to get the desired results?
  15. like I said this all worked fine once before so it isnt a simple error like trying to shove speakers into the card directly or anything like that.
  16. alright after lots of fussing around and driver reinstallations I have now found that the right channel processes sound for the left and right. I messed with panning and everything. The rear speakers work fine and independantly. I doubt it has anything to do with wires considering the right front channel is processing sounds for both front. any ideas?
  17. Its not a dodgy cable considering I already said I tested the speaker on a rear speaker input and it works fine.
  18. I already stated that I isolated each channel to test them. This would involve volume changes within windows. Thanks anyway. Any other suggestions?
  19. It all used to work fine. I tried the speaker in question in another slot and the speaker works fine. This really doesnt have anything to do with surround either. And even if any of your questions had been answered in a manner of something being wrong that still wouldnt explain why the right channel is being heard on the left channel
×
×
  • Create New...