Jump to content

Change Mode

IronCurtain

Members
  • Content Count

    74
  • Joined

  • Last visited

About IronCurtain

  • Rank
    Member
  • Birthday 02/24/1961

Contact Methods

Profile Information

  • Location
    Columbia, South Carolina, USA

Previous Fields

  • System Specifications:
    Intel Celeron, [email protected] 2.00GHz, 2.00GHz 1.0 GB RAM 32-bit Operating System
  • Teams:
    Nothing Selected
  1. Hello, I have gotten several strange e-mails and MSN's with links that I DIDN'T click on... They were titled 'Someone has blocked you'... I talked to the people that sent them to me and they say nothing shows when they run a virus scan... I searched the forum for this info and found nothing... What is this and how do you get rid of it??? If anyone could point me in the right direction on how to fix this, I would appreciate it.. Iron
  2. Hello, I've tried to put it several places to run it and it keeps coming up with and error message: ERROR: Cannot creat file... Any other suggestions??? Iron
  3. Hello, I've not plugged in my external hard drive but once, since I bought this computer... Should I risk Infecting it??? Iron P.S. what were you 2 talking about???\ What's worth a try???
  4. Hello, Been trying to format CD... Wouldn't... Can I download it to an extrnal hard drive and do it that way??? Iron
  5. Hello, Going to try now... Didn't think of going to home page... Give me a Duhhh...lol... Iron
  6. Hello, This is getting screwy...LOL... I clicked on that link to download that file and this is what I got: Unfortunately we can't process your request because it simply doesn't exist. Odd... Iron
  7. Hello again, I appreciate the suggestion... 2 things in the discription don't fit my problem... First, It's not another web-site that comes up advertising something, It's the Google page that comes up when you have searched the wrong thing... Second, I went to Run and pasted in: ping -t pagead2.googlesyndication.com and nothing came up... Another thing, it happened when I went to run from the link on PC-PitStop's, full set of tests... Should I still try the fix??? Iron...
  8. Hello again, I put it in the addy bar and this is what came up... The article that you are looking for cannot be found. However, here are some related suggestions of interesting posts you might be looking for or will find interested: Thanxz again, Iron
  9. Hello Jacee, I went tp my AVG and disabled that... It didn't work... I tried clicking on that link and this is what came up... http://pagead2.googlesyndication.com/pagea...714737361661977 LOL... Thanxz again, Iron
  10. Hello, I just bought a new computer with Vista on it... It's and E-Machine made by GateWay... Model #T3656 2.2 Windows Experience Index Intel Celeron 440 @ 2.00GHz 1.00 GB Ram 32 Bit Operating System I've run Adaware, Spybot Search and Destroy, and SpyWare Blaster... I took off the Norton that came with the computer and put on AVG 8.0 free editon... When all else fails, I come to this forum for advice... Here's the problem: When I click on a perfectly good link, a google page comes up and asks me if I typed in the right address...
  11. Thank you Julliet and Hen, mouse restored, did that last night... Also changed my web mail password and that seems to have stopped those russian e-mails... Funny it was them and not me...LOL... I asked them to change my password and that seems to have stopped it... Again, my computer was overdue for a clean up... Thanxz again, Iron...
  12. Hello again, I kept Robo and PrintKey, should have kept my mouse... Can you tell me how to put that back??? I "NEVER" keep on my system restore, more problems than it's ever fixed... Thanxz again, Iron Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 6:54:39 PM, on 12/28/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16574) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svcho
  13. Hello, Thank you so much for your help and patience... I'm sure my computer appreciates the cleaning... I think I will give my ISP that has my e-mail addy a call and see if somehow this is a web based problem from their server... I am curious about one thing... None of this cleaning has quickened the restart time... I have used 76% of my hard drive used... Is that the problem??? It used to restart a lot quicker... I also have 38 processes running... are they all needed??? Thank you again, Iron 12/27/07 10:45:24 [info]: BlackLight Engine 1.0.67 initiali
  14. Hello again, Well, I ran AVG did what it said before you replied... sorry... No report on that... Here's the HiJackThis report... Iron Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 6:17:16 PM, on 12/27/2007 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16574) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Lavasoft\A
×
×
  • Create New...