Jump to content

Change Mode

ctran503

Advanced Member
  • Content Count

    2,289
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by ctran503

  1. O man!!! so close to 15000 with my 9600XT http://service.futuremark.com/compare?2k1=7973583 hows it look btw?
  2. heres the Flash if you guys even wanna go change over to the XT version...you guys might wanna try it out....might get you over 70000 mark....hmmm.... http://www.xbitlabs.com/news/video/display...0607153808.html
  3. Hey one cool would you consider flashing that PRO to an XT?
  4. ok thanks...doesnt seem like a grest score...but whatever...man i almost got 2000 pit score...
  5. heres my 3dmark2001SE http://service.futuremark.com/compare?2k1=7799646
  6. hows this? [email protected] 400fsb radeon 9600XT 3434 http://service.futuremark.com/compare?2k3=2066343
  7. best buy has the pro version goin to 200 after 30 rebate.....so i thot u went and got it there....hehe
  8. wrong link i think man....did you get that from best buy?
  9. you should upgrade to omega drivers instead of the regular radeon drivers...itll but you up about 10-30mp/s...and then overclock with rivatuner
  10. i figured id test myself the same way u tested w/o asking......lol....tested my self on a 9200....heres what i got http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?i...UXNKW4FL6MSN603
  11. thanks for trying to help...i just reformatted my 40 gig...so i have nothing on it...now my score it 1006....im hoping it will get better later...
  12. i have seemed to max out everything on my computer...dont kno why it hasnt gotten a much higher score...
  13. thanks...got that taken care of but now im at 822... EDIT seems i have gotten it up to an 868... any way i can stop Office XP speech? tried to put in the disc and remove it but that wont work...
  14. i didnt that already b4 the last test i did....just keeps popping up.....realli annoying Ive been to black vipers wesite and disables all unusful programs and stuff
  15. everyone has a test history like that ... just go to: http://www.pcpitstop.com/pcpitstop/testhistory.asp cant be deleted
  16. already disabled those b4 the test when i was at Black Vipers site...didnt seem to help much....that was about december 29th BTW: all i finally got out and into the fresh air and get my driveway shoveled
  17. thanks for the help....for some reason everytime i close windws messenger in the WTM it pops back up....and i already disabled it from working at start up...
  18. does anyone kno what to click in admin. tools...just goin to admin tools doesnt help
  19. What im trying to firgue out is what its lacking..i kno its not a decent score...just trying to figure out why...and what i can do...
  20. Im thinking its all this stuff with the being snowed in and stuff...i havent been able to go anywhere... about the last post in that forum...that test was a mess up...i had things slowed down....but the new test is better.... http://www.pcpitstop.com/techexpress.asp?i...S0AKW9WRGNSGHN3
  21. i dont see how my 160gig can be performing bad cuz i just bought it a month ago for 25 After rebates....its a Mxtor 160gig 7200 rpm...and suggestions without reinstalling anything one the 40gig there? i already defreagged my computer so no need for that and where did u get the 17% CPU load? i only got 0%......
×
×
  • Create New...